At the Forest Edge

Feature 12439718 | © living4media / Theurer, Christoph | 17 images

Blending country style with 70's boho chic, in Bavaria, Germany

Britta Peters, an interior decorator with a distinctive style, lives here with her partner. Together they have created living space with a perfect mix of playful and elegant styles. The property is surrounded by pastoral farmlands and the garden and terrace are favorite relaxation spots for the couple.

Details
Feature No.: 12439718
Number of images: 17
Text: Text written upon request (700-1000 words, English)
Photographer: © living4media / Theurer, Christoph
Topic: Interiors
Rights: Worldwide first rights available upon request, except in DE
Restrictions: Clearance required before use
Model Release: not available
Property Release: not available
Prices: On request. Please contact us for a quote.
Ordering: Please contact us for highres images and texts.

All images of this feature (17)

Bildno.: 12439719 Bildno.: 12439720 Bildno.: 12439732 Bildno.: 12439721 Bildno.: 12439722 Bildno.: 12439723 Bildno.: 12439729 Bildno.: 12439730 Bildno.: 12439725 Bildno.: 12439731 Bildno.: 12439733 Bildno.: 12439735 Bildno.: 12439724 Bildno.: 12439728 Bildno.: 12439726 Bildno.: 12439727 Bildno.: 12439734

Keywords

1970's 1970S 201-m2 201-sqm 70ies Big House Building Cottage Country House Country House Style Facade Farmhouse Home story with people House House with garden Interior Decoration Lawn Mixing patterns Renovated Seventies Style Combination Style Mixture summer Summer Summertime woman Woman

More features from this photographer

In the Parental Home

Theurer, Christoph | 17 images

After renovation, three generations now live happily together, Bavaria, Germany

60m² Life Story

Theurer, Christoph | 16 images

Each piece in the small apartment speaks of Julia's life, Frankfurt, Germany

House of the Future

Theurer, Christoph | 23 images

An extraordinary penthouse with a futuristic design in Vienna, Austria

The Bare Minimum

Theurer, Christoph | 14 images

A pair of architects redesigned old apartment in Paris