This website analyzes the usage behavior of visitors, with the help of cookies, among other things, for purposes of range measurement, optimization offers and personalization of content. Our analysis partners may combine this information with other data they have. You can obtain further information and change your data protection settings at any time under the link Learn more and settings. By continuing to browse the site, you agree to this data processing by the site operator and third parties – revocable at any time in the future.
Staircase with striped runner, walls in shades of green and white, fitted wooden elements in hallway

Staircase with striped runner, walls in shades of green and white, fitted wooden elements in hallway

Image ID: 11323439
License type: Rights Managed
Photographer: © living4media / Bell, Sussie
Rights: This image is available for exclusive uses upon request
Model Release: not required
Property Release: There is not yet a release available. Please contact us before usage.
 
Location:London, UK
Print size: approx. 28.9 × 43.35 cm at 300 dpi
ideal for prints up to DIN A4

Prices for this image

starting at $45
commercial
(electronic, outdoor, print, television etc.)
starting at $110
consumer product
(calendar, greeting, post card, packaging etc.)
starting at $20
editorial
(book, digital media, magazine, newspaper, television etc.)

Serie This image is part of a series

Search for similar images

Brown Brownish Brownness Carpet Cottage Country House Green Greenish Hall Hallway Indoors inside Inside Interior Interior Decoration Interior Design London No One Nobody No-One Parquet Parquet Floor Series Stair Carpet Staircase Stairway Timber Staircase Traditional Wall Design Wall Paper Wallpaper White Whiteness Wooden fixtures Wooden Staircase Wooden Stairs

This image is part of a feature

A Look Behind the Facade

11323412 | © living4media / Bell, Sussie | 26 images

1905 Edwardian semi-detached house in South Woodford, London

Suzanne’s priority was to replace the aluminium windows with sash windows, and install inside shutters. The pebble dash was also rendered and painted. The loft took four months. When they got started on the sitting room, stripping off the wallpaper, they were pleasantly surprised to find deep olive green paint that must have been from the original owner. The colour inspired the whole look of the sitting room.
Show feature

More pictures from this photographer

;