This website analyzes the usage behavior of visitors, with the help of cookies, among other things, for purposes of range measurement, optimization offers and personalization of content. Our analysis partners may combine this information with other data they have. You can obtain further information and change your data protection settings at any time under the link Learn more and settings. By continuing to browse the site, you agree to this data processing by the site operator and third parties – revocable at any time in the future.

Dining area with dark wooden chairs and built-in bench against partition with lattice windows in white-painted interior

Image ID: 11351220
License type: Rights Managed
Photographer: © living4media / Lene-K
Rights: This image is available for exclusive uses upon request
Model Release: not required
Property Release: There is not yet a release available. Please contact us before usage.
 
Location:Copenhagen, DK
Print size: approx. 30.88 × 40.57 cm at 300 dpi
ideal for prints up to DIN A4

Prices for this image

starting at $45
advertising
(electronic, outdoor, print, television etc.)
starting at $115
consumer product
(calendar, greeting, post card, packaging etc.)
starting at $25
editorial
(book, digital media, magazine, newspaper, television etc.)

This image is part of a series

Search for similar images

Bench Bench Seating Ceiling Lamp Ceiling Lamps Child's Chair Closeup Close-Up Cottage Country House Cushion Cushions Dark Darkish Denmark Dining Area Dining Chair Floorboards Gable roof House Plant Houseplant House-Plant Indoor Plant Indoors inside Inside Interior Interior Decoration Interior Design Kitchen Kitchenette No One Nobody No-One Painted Pedant Lamp Pedant Lamps Pillow Pillows Roof Construction Roof Structure Room Divider Scandinavian style Screen Series Transom Windows Walled White Whiteness Wood Wooden Wooden Construction Wooden Structure

This image is part of a feature

Summer Oasis

11351209 | © living4media / Lene-K | 35 images

A Danish house made of recycled material

The Kops Poulsens family have created their lovely summer oasis entirely out of recycled materials. When they spend time there, they forget the clock and shut off their mobile phones. The black painted house of only 35 square metres is located a few kilometers from downtown Copenhagen, yet the only sound is the chirping of birds and the buzzing of the bees.
Show feature

More pictures from this photographer