Painting in long, narrow, white corridor in architect-designed house

Painting in long, narrow, white corridor in architect-designed house

Image ID: 12415943
License type: Rights Managed
Photographer: © living4media / House & Leisure
Rights: This image is available for exclusive uses upon request
Restrictions: not available outside AT,BE,CH,DE,FR,IT,NL,US,ZA
Model Release: not required
Property Release: There is not yet a release available. Please contact us before usage.
 
Location:Cape Town; ZA
Print size: approx. 32.14 × 48.21 cm at 300 dpi
ideal for prints up to DIN A3

Prices for this image

starting at $45
commercial
(electronic, outdoor, print, television etc.)
starting at $115
consumer product
(calendar, greeting, post card, packaging etc.)
starting at $25
editorial
(book, digital media, magazine, newspaper, television etc.)

Series Icon This image is part of a series

Painting in long, narrow, white corridor in architect-designed house Two loungers on deck next to infinity pool in natural-style garden Upholstered furniture on terrace outside architect-designed house with glass wall Modern architect-designed house with balconies overlooking garden and pool Round dining table and upholstered chairs below cantilever staircase View from garden across pool to architect-designed house with balconies Open-plan interior of modern architect-designed house with gallery

Search for similar images

Aaa Angular Architect Designed House Architect-Designed House Architects House Artistic Concrete Concrete Floor Contemporary Contorted Furniture Hall Hallway Image Indoor Indoors inside Inside Interior Interior Decoration Interior Design Long Modern modern architecture Monochrome No One Nobody No-One Open-Plan Living Painting Picture Screed Series Tone on tone White Whiteness

This image is part of a feature

Archi-nature

12415913 | © living4media / House & Leisure | 45 images

A Cape Town house built with minimal environmental impact

This modern 3-story home, also known as Bridge House, was erected on the site of a steep ravine. The build lot was a challenge, but the beauty of the untouched surrounding forest is the pay-off.
Show feature

More pictures from this photographer

;