Kitchen utensils, wooden board and pepper mill against black-tiled splashback

Kitchen utensils, wooden board and pepper mill against black-tiled splashback

Image ID: 12545864
License type: Rights Managed
Photographer: © living4media / Content Agency
Rights: This image is available for exclusive uses upon request
Restrictions: not available in AU
Model Release: not required
Property Release: not required
Print size: approx. 29.49 × 45.86 cm at 300 dpi
ideal for prints up to DIN A4

Prices for this image

starting at $45
commercial
(electronic, outdoor, print, television etc.)
starting at $115
consumer product
(calendar, greeting, post card, packaging etc.)
starting at $25
editorial
(book, digital media, magazine, newspaper, television etc.)

Series Icon This image is part of a series

Modern black-and-white kitchen with shelves and chalkboard wall Dark sofa in open-plan kitchen with dining area in front of doors leading to garden Dining area, sofa and kitchen in modern, open-plan interior Spoke-back chairs around wooden table in dining room with garden access Kitchen utensils, wooden board and pepper mill against black-tiled splashback

Search for similar images

black Black black- Blackish Blackness Container Containers Cooking Spoon Cooking Spoons Cooking Utensils Copy Space Decoration Indoor Indoors inside Inside Interior Interior Decoration Interior Design Kitchen Accessories Kitchen Accessory Kitchen Spoon Kitchen Spoons Kitchen Utensils Marble No One Nobody No-One Pepper Grinder Pepper Mill Peppermill Receptacle Receptacles Series Stone tile Utensils De Cuisine Wood Wooden Wooden Board

This image is part of a feature

Buy and Update

12545830 | © living4media / Content Agency | 64 images

Anna and Peter simply had to buy the home they had previously been renting; UK

When the owners of Anna and Peter's rented home decided to put the house on the market, the couple with their three young children decided to buy the house themselves. Become home-owners now allowed Anna and Peter to make changes to their home that had been impossible before. And so the house was given a new focus of comfortable, harmonious and clever space allocation.
Show feature

More pictures from this photographer

;