Modern kitchen in open-plan interior with brightly coloured alcoves

Modern kitchen in open-plan interior with brightly coloured alcoves

Image ID: 13229295
License type: Rights Managed
Photographer: © living4media / Obijn, Guy
Rights: This image is available for exclusive uses upon request
Model Release: not required
Property Release: There is not yet a release available. Please contact us before usage.
 
Location:BE
Print size: approx. 47.55 × 31.7 cm at 300 dpi
ideal for prints up to DIN A3

Prices for this image

commercial
(electronic, outdoor, print, television etc.)
starting at $45
consumer product
(calendar, greeting, post card, packaging etc.)
starting at $120
editorial
(book, digital media, magazine, newspaper, television etc.)
starting at $25

Series Icon This image is part of a series

Modern, open-plan interior with brightly coloured alcoves Modern kitchen in open-plan interior with brightly coloured alcoves Chairs fitting flush under counter in modern, open-plan ktichen Chaise easy chairs in small living area in blue alcove Grey sofa in modern, architect-designed house with yellow alcove Modern, open-plan interior with white floor and open-plan kitchen

Search for similar images

Alcoves Architect Designed House Architect-Designed House Architects House black Black black- Blackish Blackness Blue Blueness Bluish Clear line colour accent Colour accent Contemporary Copy Space Couch Deluxe Designer Style Fitted Kitchen Floor color Front Room Furniture Indoor Indoors inside Inside Interior Interior Decoration Interior Design Island Unit Kitchen Kitchen Island Kitchen Island Unit Living Room Luxuries Luxurious Luxury Modern modern architecture Multi-function room Multifunctional Niche Niches No One Nobody No-One Open Open-Plan Kitchen Open-Plan Living Painted Wall Room In The Room Series Settee Sitting Room Sofa Wall Paint White white floor Whiteness Yellow Yellowness Yellowy

This image is part of a feature

The Wooden Box

13229266 | © living4media / Obijn, Guy | 55 images

Artist Martine's workplace is one with the living space of her family home; BE

Work and family life meet in this wooden box designed by Binst Architecture, that is like a floating pavilion in a green environment, with a trendy, fresh and funky concept. The house has no corridors, with the rooms and bays instead going off from the main living area, creating an open and airy space.
Show feature

More pictures from this photographer

;