This website analyzes the usage behavior of visitors, with the help of cookies, among other things, for purposes of range measurement, optimization offers and personalization of content. Our analysis partners may combine this information with other data they have. You can obtain further information and change your data protection settings at any time under the link Learn more and settings. By continuing to browse the site, you agree to this data processing by the site operator and third parties – revocable at any time in the future.

Cat on grey armchair, standard lamp and side table in period apartment

Image ID: 12321896
License type: Rights Managed
Photographer: © living4media / Mulas, Michele
Rights: This image is available for exclusive uses upon request
Model Release: not required
Property Release: available
Print size: approx. 28.87 × 43.39 cm at 300 dpi
ideal for prints up to DIN A4

Prices for this image

starting at $45
advertising
(electronic, outdoor, print, television etc.)
starting at $115
consumer product
(calendar, greeting, post card, packaging etc.)
starting at $25
editorial
(book, digital media, magazine, newspaper, television etc.)

This image is part of a series

Search for similar images

1950's 1950S 50ies 50's Altbau Animal Figure armchair Armchair Armchairs Cat Closeup Close-Up decorative figurine Fifties Floor Lamp Front Room Furniture Gray Grey Greyly Greyness Indoor Indoors inside Inside Interior Interior Decoration Interior Design No One Nobody No-One Occasional Table Old Building Period apartment reading place Retro Retro style Seat Series Side table Side Table Side-Table Sitting Room Standard Lamp Timber Floor Upholstered chair Wall cupboards Window Windows Wooden Floor

This image is part of a feature

Palatial Living

12321878 | © living4media / Mulas, Michele | 110 images

Renovated Palazzo in Genoa, Italy

Cecilia and Lorenzo are both designers who have refurbished the two storeys of a 16th century Palazzo in Genoa. The apartment had previously been divided into many small rooms which they reconverted into large open spaces. They employed steel beams to replace supporting walls and open the view. On the lower level, in what had been the original kitchen, they have created a studio and a second bathroom.
Show feature

More pictures from this photographer